Gå till innehåll
Strängnäsbygdens Ryttarförening
Strängnäsbygdens Ryttarförening

Avbokning och igenridning

Kan du inte rida på din ordinarie lektion är det viktigt att du avbokar lektionen. På vardagar ska avbokningar meddelas senast kl 15.00. På helger ska avbokningar meddelas senast kl 08.00.

Avbokning gör du i vår elevportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Du har rätt till två igenridningar per termin. Under "Mina aktiviteter" i elevportalen Länk till annan webbplats. skapas din igenridning efter att du avbokat en lektion. Du kan där se vilka igenridningstillfällen som finns tillgängliga.

Uppsägning av plats i ridgrupp

Om du vill säga upp din plats i ridgruppen inför kommande termin kommer detta vara möjligt framöver i elevportalen Länk till annan webbplats. under fliken "Mina aktiviteter". Vill du säga upp din plats under pågående termin gör du det till kontoret vi e-post till kontoret@strangnasridskola.se.

Uppsägningstiden är sex lektionstillfällen.Detta betyder att när uppsägning skett har man sex ridlektioner kvar att rida innan platsen avslutas. Observera att det är tillfällen och inte veckor, vilket betyder att om en lektion är inställd räknas ej den veckan/lektionen.

Information om inloggning och lösenord i vår elevportal har skickats ut till alla ridande medlemmar per e-post. Om rideleven är under 18 år har detta skickats till en förälder. Om du har problem att logga in i elevportalen kontakta kontoret på telefon 0152-254 07 eller kontoret@strangnasridskola.se.

Publicerad: 2022-11-26

Senast uppdaterad: 2023-08-14

Författare: Sara Lindholm

Sponsorer

Strangnas el alla vinner
Elkonsulten svart
Sparbanken en rad

Besöksadress

Backavägen 7 Malmby
64594 Strängnäs

Postadress

Backavägen 7 Malmby
64594 Strängnäs

Kontakta oss

0152-254 07
kontoret@strangnasridskola.se